Ваучер за подарък

" COMICS SHOP BURGAS " Ваучер за подарък - 25/30/50/100 лв.

Подаръчният Ваучер е перфектния избор за подарък, за вашите близки и приятели. Лесен и удобен за употреба. Дава възможност да избирате от над 5000 различни продукта в нашия сайт като: колекционерски фигурки, FUNKO POP, аксесоари, настолни игри и още много.

*Как може да се сдобиете с него?/ Условия за ползване

-Получаването на ваучера е възможно, чрез стандартна доставка по куриер ЕКОНТ/СПИДИ с наложен платеж или по e-mail The_comic_store_zone@hotmail.com, след извършеното заплащане онлайн от ваша страна.

-При направената заявка, ние ще се свържем с вас за потвърждение, след което ще изготвим ваучера и ще го изпратим обратно в рамките на деня. При заявка по e-mail ще получите *PDF файл готов за печат, а при заявка по куриер ще получите ваучера отпечатан на хартия.

- Кодът посочен на вашият ваучер, се въвежда след избор на продукт от нашия сайт www.icomicscombg.com. във виртуалната количка по време на поръчката.

- Ползвателят на ваучера може да избере по-скъп артикул, като разликата ще бъде доплатена на куриера, след получаването на конкретния артикул.

- Притежателят на ваучера получава само стока, а не паричната му стойност.

 

Онлайн магазин от StanCart
icomicscombg © 2024