УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

Може да върнеш продукт закупен от icomicscombg.com в срок от 14 дни от датата на неговата доставка. 

При връщане на стока закупена от сайта ни, трябва да бъде приложен пълният получен комплект на продукта, както и всички съпътстващи го документи - касов бон, фактура. Освен закупената стока, следва да се върнат и всички получени с нея подаръци, в случай, че такива са ти изпратени от icomicscombg.com.

За да се върне продукт, трябва да заявиш желанието си за връщане чрез попълване на "Формуляр за връщане" на стока през профила си в сайта ни.
За целта трябва да влезеш в "Моят Профил", след това натискаш "Връщане на продукти".
След попълване и изпращане формуляра трябва да бъде разгледан и одобрен, преди да може да се изпрати артикулът.

Връщането и приемането на продукт може да бъде отказано от icomicscombg.com в случай, че стоката не е в добър търговски вид. Това може да се изразява в: повреди по окомплектовката, следи от използване, физически повреди, деформации на продукта или опаковката, непълна окомплектовка на продукта или съпътстващата документация, доставена при поръчката.

Върнат от клиент продукт може да бъде компенсиран с възстановяване на сумата чрез зареждане на портфейла му в профила на сайта или по предоставена от клиента банкова сметка, в 14 дневен срок след приемане на върнатия продукт от icomicscombg.com. При изразено желание от страна на клиента, може да бъде извършена замяна с друг продукт/продукти.

Транспортните разходи по връщането на продукта са за сметка на клиента.

Онлайн магазин от StanCart
icomicscombg © 2022