Условия за поръчване

УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧВАНЕ:

КАК СТАВА ЗАПЛАЩАНЕТО И ДОСТАВКАТА? 

1. При направена поръчка през онлайн магазина, ще получите имейл за потвръждение на извършената от вас покупка, който най-често попада в спам. Статусът на вашата поръчка, ще бъде отличен с "Чакаща", след което ние имаме грижата да се свържем с вас, на посочения телефон за вашето потвърждение. 
След потвръждение от ваша страна, поръчката преминава в статус "Изработва се".


2. В срок от 5 работни  дни  след потвърждение, ще получите вашата поръчка  по куриер. Срока се отнася за поръчки свързани с облекло (мъжко,дамско,детско). Всички останали артикули в сайта, след тяхното заявяване под формата на поръчка, ще получите в рамките на 48 часа от куриерска фирма.

*Доставки не се извършват в почивни и празнични дни.

*Съгласно чл. 324 от Търговския закон, предоставяме възможност за преглед на стоката и право на отказ, ако стоката не отговаря на изискванията. В този случай разходите по връщането на стоката са изцяло за сметка на клиента.


3. Заплащането на стоки поръчани през платформата на сайта, става чрез наложен платеж или банков превод. Доставката се извършва от куриерска фирма СПИДИ.
- За граждани на територията на град Бургас, получаването на поръчки може да се осъществи, във физическия ни магазин.

ВРЪЩАНЕ, ПОДМЯНА ,ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА И РЕКЛАМАЦИИ НА СТОКИ  

1. В случай че решите да върнете или  замените стока, закупена от icomicscombg.com Online Shop, това трябва да стане  в 7-дневен срок, като е необходимо тя да бъде в същия търговски вид, в който е изпратена, ( без повреди, да не е носена, да не е третирана с препарати за пране, гладене ). 

*Стоката трябва да бъде придружена с документ за покупка, който доказва че е закупена от нас, ( като номер на товарителница, касов бон или издадена фактура, ако има такава). При неспазване на условията, то стоката няма да бъде приета.

*Всяка изпратена от нас поръчка, има опцията "Прегледай преди да платиш". Моля, не изпращайте стока, която желаете да върнете, след отказ от ваша страна на тази опция!

*
За да е възможно приемемането на върната от вас стока задължително трябва да е отбелязана опцията  "Преглед". Ако тази възможност не е отметната и не можем да видим състоянието на върнатата стока, то тя няма да бъде приета. 

*
Възстановяването на сумата се извършва по банков път, в срок от 14 дни след получаване на стоката при нас.
*Куриерските разходите са за ваша сметка! 

2. При отказ от вече потвърдена поръчка, куриерските разходи са за ваша сметка. В момента на отказ на поръчката вие трябва да заплатите на куриера разходите за обратна доставка до нас.

3. Рекламация на стока, закупена от icomicscombg.com може да бъде направена само за фабрични дефекти и не покрива повреди, настъпили вследствие на неправилна експлоатация и поддръжка на изделието. Например:при пране с препарати или на температури различни от тези, препоръчани от производитeля. Важно! 

Онлайн магазин от StanCart
icomicscombg © 2022