Условия за доставка

Работно време на физическия магазин:
от понеделник до петък
от 10.00 ч. до 19.00 ч.
Събота - Почивен ден 
Неделя – Почивен ден 

 

УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧВАНЕ:

КАК СТАВА ЗАПЛАЩАНЕТО И ДОСТАВКАТА? 


1. При направена поръчка през онлайн магазина, ще получите имейл за потвръждение на извършената от вас покупка, който най-често попада в спам. Статусът на вашата поръчка, ще бъде отличен с "Чакаща", след което ние имаме грижата да се свържем с вас, на посочения телефон за вашето потвърждение. 
След потвръждение от ваша страна, поръчката преминава в статус "Изработва се".


2. В срок от 3 до 5 работни  дни  след потвърждение, ще получите вашата поръчка  по куриер. Срока се отнася за поръчки свързани с облекло (мъжко,дамско,детско). Всички останали артикули в сайта, след тяхното заявяване под формата на поръчка, ще получите в рамките на 48 часа от куриерска фирма.

*Доставки не се извършват в почивни и празнични дни.


*Съгласно чл. 324 от Търговския закон, предоставяме възможност за преглед на стоката и право на отказ, ако стоката не отговаря на изискванията. В този случай разходите по връщането на стоката са изцяло за сметка на клиента.

3. Заплащането на стоки поръчани през платформата на сайта, става предварително чрез 
картово плащане (дебитна или кредитна карта) или банков превод  . Доставката се извършва от куриерска фирма СПИДИ.
- За граждани на територията на град Бургас, получаването на поръчки може да се осъществи, във физическия ни магазин.

*При желание на клиента да заплати чрез ( наложен платеж ), се изисква такса обработка и 50% от сумата на поръчания продукт.
Заплащането ще се извършва по Банков път с издадена от нас проформа фактура, след потвърждение на заплатената от клиента сума,поръчката ще бъде в просец на изготвяне и изпратена до посочения адрес за доставка.

За поръчки "по желание на клиента" с ( наложен платеж ) над 100лвсе изисква 70% от сумата на поръчания продукт.
Заплащането ще се извършва по 
Банков път с издадена от нас проформа фактура, след потвърждение на заплатената от клиента сума,поръчката ще бъде в просец на изготвяне и изпратена до посочения адрес за доставка.
 

*БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
При направена поръчка над 150 лв получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
 

ВРЪЩАНЕ, ПОДМЯНА ,ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА И РЕКЛАМАЦИИ НА СТОКИ  
!Внимание: Персонализирана поръчка направена през онлайн платформата, не се връща.

1. В случай че решите да върнете или  замените стока, закупена от icomicscombg.com Online Shop, това трябва да стане  в 7-дневен срок, като е необходимо тя да бъде в същия търговски вид, в който е изпратена, ( без повреди, да не е носена, да не е третирана с препарати за пране, гладене ). 

*Стоката трябва да бъде придружена с документ за покупка, който доказва че е закупена от нас, ( като номер на товарителница, касов бон или издадена фактура, ако има такава). При неспазване на условията, то стоката няма да бъде приета.

*Всяка изпратена от нас поръчка, има опцията "Преглед". Моля, не изпращайте стока, която желаете да върнете, след отказ от ваша страна на тази опция!

*
За да е възможно приемемането на върната от вас стока задължително трябва да е отбелязана опцията  "Преглед". Ако тази възможност не е отметната и не можем да видим състоянието на върнатата стока, то тя няма да бъде приета. 

*
Възстановяването на сумата се извършва по банков път, в срок от 14 дни след получаване на стоката при нас.
*Куриерските разходите са за ваша сметка! 

2. При отказ от вече потвърдена поръчка, куриерските разходи са за ваша сметка. В момента на отказ на поръчката вие трябва да заплатите на куриера разходите за обратна доставка до нас.

3. Рекламация на стока, закупена от icomicscombg.com може да бъде направена само за фабрични дефекти и не покрива повреди, настъпили вследствие на неправилна експлоатация и поддръжка на изделието. Например:при пране с препарати или на температури различни от тези, препоръчани от производитeля. Важно! 

* ВАЖНО -  При поръчка на ОБЛЕКЛО или друг вид аксесоар ( като чаша, възглавница и т.н. ), дадения модел се изработва на място и се изпраща на клиента до посочения от него адрес в рамките от 3 до 5 работни дни с куриерска фирма Спиди. 

*ВНИМАНИЕ!!! При поръчки на облекло сгрешено от КЛИЕНТА това се отнася за ( модел, размер или цвят ), ние не носим отговорност. За подаване  на нова поръчка е нужно да се изработи отново, което означава че ще трябва да я заплатите още веднъж. За това гледайте и преценяйте внимателно размерите, ако имате затруднения или нужда от консултация, може да се свържете с нас за да помогнем да вземете правилното решение.
 

*СПЕШНИ ПОРЪЧКИ 
- За всички бързи поръчки се начисляват 20% надценка над обявената крайна цена за изделието. Запазваме правото си да откажем бърза поръчка в случай, че не можем да гарантираме нужното качество и желаната дата за доставка.


 

 

Онлайн магазин от StanCart
icomicscombg © 2024