За нас

За нас
Какво можете да намерите при нас?

Разполагаме с богато разнообразие от мъжки и дамски облекла ( анораци, тениски, потници, блуза с дълъг ръкав тънка, блуза ватирана ), детско и бебешко облекло.
Материите подбираме сами, с любов и загриженост към детайла и качеството. В направата  на нашият бизнес е заложена идея,  послание: да бъдеш стиленмодеренунисекс,креативен,различен.Да усетиш детайла, емоцията, чистотата на визията.Всяка идея се рисува и визуализира старателно по ваш вкус или от подбраните каталози.

 

Предлагаме голямо разнообразие от  забавни и закачливи чаши, значки, аксесоари за ключове, стикери, фигурки и др. Подаръци по всякакъв повод.

Една от най-известните ни услуги е предлагането на оригинални комикси  свързани с любимите Ви  филмови герои, сериали, анимации и компютърни игри.

Да изберете подарък за ваш  приятел, роднина е лесно с разнообразните идеи, които сме подготвили за вас. 
А ние познавайки добре вкуса и интересите ви, ще изберем най-подходящото сред всички предложения. 

Работим и с индивидуални поръчки на стоки от цял свят, които при желание ще Ви доставим.
Всички продукти в каталога ни се изработват с много внимание любов и прецизност. Опаковат се старателно и се изпращат до всеки клиент.

*При интерес за поръчки на едро, трябва само да се свържете с нас за да изготвим оферта.

*Можем да изработим всякакъв тип щампи, без значение дали е на филмова или комикс тематика, ако имате идея и желаете да я реализирате ние ще я изработим за вас!

* Предлагаме услугата “Индивидуална Поръчка”, с която улесняваме вас клиентите ни без да Ви ограничаваме само с избора от нашия електронен магазин. - Доставяме желаните от вас заглавия, фигурки или аксесоари от UK и US на изключително добри цени. Изпратете ни запитване на comics_shop_burgas@abv.bg, и ние ще направим всичко възможно да получите точна информация за цената и срока на доставка.

Уебсайтът icomicscombg.com е собственост на МАГИЗИ ЕООД, БУЛСТАТ 205272465.

Онлайн магазин от StanCart
icomicscombg © 2023