Условия за поръчване

УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧВАНЕ:

КАК СТАВА ЗАПЛАЩАНЕТО И ДОСТАВКАТА? 

1. Заплащането  на стоките става чрез наложен  платеж при получаването на  пратката по куриер. 

3. В срок от 5 работни  дни ще получите вашата поръчка  по куриер. Това се отнася за поръчки свързани с облекло (мъжко,дамско,детско), както и с аксесоари като всички модели чаши, възглавнички и пазарски торбички. Всички останали артикули в сайта ни ще получавате в рамките на 24 часа от куриерска фирма Еконт Експрес.

 

ВРЪЩАНЕ, ПОДМЯНА ,ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА И РЕКЛАМАЦИИ НА СТОКИ  

1. В случай че решите да върнете или  замените стока, закупена от icomicscombg.com Online Shop, това трябва да стане  в 7-дневен срок, като е необходимо тя да бъде в същия търговски вид, в който е изпратена (например аксесоара или дрехата не трябва да са носени). Куриерските разходите са за ваша сметка! 

2. 
При отказ от вече потвърдена поръчка, куриерските разходи са за ваша сметка. В момента на отказ на поръчката вие трябва да заплатите на куриера разходите за обратна доставка до нас.

3. Рекламация на стока, закупена от icomicscombg.com може да бъде направена само за фабрични дефекти и не покрива повреди, настъпили вследствие на неправилна експлоатация и поддръжка на изделието. Например:при пране с препарати или на температури различни от тези, препоръчани от производитeля. Важно! 

ВНИМАНИЕ!!! При поръчки на облекло сгрешено от КЛИЕНТА това се отнася за ( модел или размер ) ние не носим отговорност, за подаване  на нова поръчка е нужно да Ви я изработим отново, което означава че ще трябва да я заплатите още веднъж. За това Ви молим гледайте внимателно размерите, ако имате затруднения може да се посъветвате с нас за да Ви помогнем да вземете правилното решение.

Онлайн магазин от StanCart
icomicscombg © 2021