Условия за доставка

Работно време на магазина:
от понеделник до петък - от 10.00 ч. до 18.00 ч.
събота - от 10:00 ч. до 15.00 ч
неделя – Почивен ден 
 

* ВАЖНО -  ОБЛЕКЛОТО не е налично  на склад, при поръчка на дадения модел се изработва на място и се изпраща на клиента до посочения от него адрес в рамките на 5 работни дни с куриерски фирми Еконт Експрес/СПИДИ. 

ВНИМАНИЕ!!! При поръчки на облекло сгрешено от КЛИЕНТА това се отнася за ( модел или размер ) ние не носим отговорност, за подаване  на нова поръчка е нужно да Ви я изработим отново, което означава че ще трябва да я заплатите още веднъж. За това Ви молим гледайте внимателно размерите, ако имате затруднения може да се посъветвате с нас за да Ви помогнем да вземете правилното решение.

За СПЕШНИ ПОРЪЧКИ в рамките на 48 часа доставката се оскъпява със + 10,00 лв!!!

УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧВАНЕ:

КАК СТАВА ЗАПЛАЩАНЕТО И ДОСТАВКАТА? 

 

1. Заплащането  на стоките става чрез наложен  платеж при получаването на  пратката по куриер. 

2. В срок от 5 работни  дни ще получите вашата поръчка с куриерска фирма Еконт Експрес/СПИДИ. Това се отнася за поръчки свързани с облекло (мъжко,дамско,детско). Всички останали артикули в сайта ни ще получавате в рамките на 24 часа.

3. Приемаме поръчки всеки ден от 10:00 часа до 16:00 часа, всички заявени поръчки след 16:00, ще бъдат приети на следващият ден.

ВРЪЩАНЕ, ПОДМЯНА ,ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА И РЕКЛАМАЦИИ НА СТОКИ  

1. В случай че решите да върнете или  замените стока, закупена от icomicscombg.com Online Shop, това трябва да стане  в 7 дневен срок, като е необходимо тя да бъде в същия търговски вид, в който е изпратена (например аксесоара или дрехата не трябва да са носени). Куриерските разходите са за ваша сметка! 

2. 
При отказ от вече потвърдена поръчка, куриерските разходи са за ваша сметка. В момента на отказ на поръчката вие трябва да заплатите на куриера разходите за обратна доставка до нас.

3. Рекламация на стока, закупена от icomicscombg.com може да бъде направена само за фабрични дефекти и не покрива повреди, настъпили вследствие на неправилна експлоатация и поддръжка на изделието. Например:при пране с препарати или на температури различни от тези, препоръчани от производитeля. 

Онлайн магазин от StanCart
icomicscombg © 2020