За нас

За нас
 

Какво можете да намерите при нас?
Разполагаме с богато разнообразие от мъжки и дамски облекла ( анораци, тениски, потници, блуза с дълъг ръкав тънка, блуза ватирана ), детско облекло което включва ( тениски, суичъри с цип, блузки с дълъг ръкав, бебешко боди и лигавници), чаши, значки, аксесоари за ключове, стикери, фигурки и
какво ли още не. Предлагаме всичко свързано с любимите Ви комикси, филмови герои, сериали, анимации и компютърни игри. Работим и с индивидуални поръчки на стоки от цял свят, които при желание ще Ви доставим. 

*При интерес за поръчки на едро, трябва само да се свържете с нас за да изготвим оферта.

*Можем да изработим всякакъв тип щампи, без значение дали е на тема комикси, ако имате идея и желаете да я реализирате ние ще я изработим за вас!
 

* Предлагаме услугата “Индивидуална Поръчка”, с която улесняваме вас клиентите ни без да Ви ограничаваме само с избора от нашия електронен магазин. - Доставяме желаните от вас заглавия, фигурки или аксесоари от UK и US на изключително добри цени. Изпратете ни запитване на The_comic_store_zone@hotmail.com, и ние ще направим всичко възможно да получите точна информация за цената и срока на доставка.

Онлайн магазин от StanCart
icomicscombg © 2020